Snorkelen bij Bocas Del Toro


Vandaag hebben we een snorkel/dolfijn/vis excursie geboekt.  Een Duitser heeft 21 jaar geleden een catamaran gekocht, sovaldi waarmee hij is vertrokken richting Carieben.  In het process is hij een paar keer van vrouw veranderd, maar inmiddels woont hij al ruim 10 jaar in Bocas del Toro.

De catamaran is er in al die jaren niet mooier op geworden, maar als excursieboot voldoet hij prima.  Er is vrijwel geen wind, het (mot)regent, we drijven met het zeil en de 8 pk diesel naar de snorkelplek bij de mangroves aan het andere eind van de baai.

Het koraal bij de mangroves is heel mooi van kleur, veel kleurrijker dan we van Carieben gewend zijn.  Aan het einde van de middag klaart het op.

’s Avonds laten we ons afzetten op naburige eilandje voor het diner.  Op het eiland zijn veel zwerfhonden en ook muggen.  Wel een mooi maantje bij het diner. Een beetje een mixed experience.  Tijd om naar de volgende locatie te gaan.

[wowslider id="14"]

,